LOGG INN

STARTING OVER

livet Sep 06, 2024

Hei bloggen (neida, bare tuller) men hei igjen - lenge siden sist! 

Jeg har både tenkt på og savnet det å skrive her siden oppholdet fra siste post, men sannheten er at 2024 nærmest har flydd av sted og jeg føler jeg noen dager nærmest har hengt bak meg selv i altfor høyt tempo og andre dager har vasset rundt i sirup. Årsakene er mange, sammensatte og kan settes på kontoen at livet har skjedd så voldsomt i år. Litt denne klisjeen med at alt blir verre før det løsner. Og så løsner ting kanskje også fordi man kommer til et punkt hvor man innser at det man driver med ikke er holdbart og man må gjøre grep før man ikke har noe valg. 

Akkurat nå føler jeg at året starter nå - ser jeg i litt større perspektiv ser jeg at det likevel har vært et innholdsrikt år der jeg i tankebanene vraker treningen min og tenker jeg ikke har fått gjort noen ting i det hele tatt. Noe som ikke stemmer - bare fordi målet om NM terrengultra måtte vrakes, men faktisk har blitt til 10 maraton hittil (11 om vi tar med siste dag forrige år og maratonet jeg løp på nyttårsaften) På jobbfronten skjer det også nye steg der jeg tenker jeg har fått gjort lite, og jeg kjenner at motivasjonen er høy etter en sommer helt offline, skikkelig pause, kjenne etter og ikke bare tenke ut hva jeg vil, og finne på nye gøye ideer resten av året og ikke minst fra nytt år neste år. 

Tidligere i sommer når det å starte på nytt virket overveldende og stort fant jeg et sitat som traff og som jeg gjerne deler med deg som kanskje også tenker at du må ta litt grep for å rette opp og komme deg i retningen du ønsker deg også; 

 

STARTING OVER

You can never exhaust the reset button. Select it as many time as you need to. Don`t worry about the opinions of other or how it may be perceived. You`re allowed to change your mind, you`re allowed to think of new things, you`re allowed to give yourself all the changes you think you need. Start over as much and as often as you need to! 

 

Håper du som også kjenner at dette traff deg, finner de små stegene du kan ta for å få det litt bedre. Litt hver dag, noen steg frem og rom for å ta noen tilbake før du går frem igjen. Veien er sjeldent rett frem for noen av oss uansett hvilken rolle eller område vi tar stegene. 

Jeg heier på deg fine du og om du også ønsker litt ny-start vibes håper jeg du titter innom meg på Instagram så gleder jeg meg til å dele og inspirere med hvilke grep jeg gjør for tiden - både i treningen, i dagene mine og i meg selv. Det er hyggeligere å gjøre det sammen, så titt innom og si hei til meg ♡

Vennlige heiarop // Ann Kristine

 

Kjøp boka her