LOGG INN

MIN TRENING UKE 47

løping Nov 26, 2023

Enda en uke oppsummeres og selv med minimalt med løping og trening har uken vært en av de bedre. Stikk i strid med formen. Forkjølelse, bihuler som absolutt ikke er med på trening av noe slag og en laber form forrige helg og nesten hele uken. 

Likevel en av de finere ukene på lenge. En ny runde innom meg selv, den indre praten og opptil flere ganger hvor jeg oppdager hvor langt jeg har kommet. Der gamle mønster ville gitt andre tanker, andre følelser og andre handlinger klarer jeg nå å omfavne det å være syk, ikke stresse med treningen som ikke blir noe av, og usikkerheten over hva det vil bety. Så klart er jeg innom tankene om hvor lenge dette skal vare og at det nå begynner å bli en god stund med noe brokete treningsuker selv om det jevnt over har gått oppover og med tidvis bedre flyt. 

Jeg ønsker meg også å snart føle meg helt frisk, kunne trene helt normalt og trøkke til igjen. Motivasjonen er høy og selv en real dump i veien rokker ikke ved gleden over å sette meg et hårete mål for neste år. Men det er klart... Det er lite å gå på, og jeg må bli frisk og komme i gang med en god desember måned i grunntreningen og deretter trene spesifikt de første månedene av neste år. 

Det er fint å kjenne at der jeg tidligere ville vært frustrert og ikke kommet frem til å faktisk koble det av, la det være noe jeg ikke kan kontrollere, så klarer jeg nå å holde meg rolig. Jeg klarer å ta gode valg for meg selv med mye hvile, mer søvn, spise skikkelig og også nok mat selv om jeg ikke trener. Jeg klarer å tro på at det skal bli bra og at jeg skal nå målene mine. Før kunne jeg også bevisst stoppe opp, være snillere med meg selv men det var ikke forankret i meg selv. Nå kjenner jeg at jeg faktisk føler dette på ekte. Det er et stort fremskritt og enorm vekst for meg som har trøblet mye med min egen selvfølelse knyttet opp til trening jeg klarer å utføre og prestasjonen jeg leverer. 

Hurra for 2 x 5 km løpetur på en uke, korte runder på yogamatta og faktisk stoppe når kroppen er fornøyd og gi meg selv muligheten til å bli frisk, stoppe dette sykdomsavbrekket og ikke minst midt oppi alt beholde treningsgleden og se hva jeg får til enn å fokusere på at det akkurat nå kunne vært bedre. 

Håper du har fått inn treningen slik du ønsker deg eller er snill med deg selv om det ikke ble helt som tenkt! Ny uke coming up. Jeg er klar for å øke rolig mengde opp igjen, og deretter innføre nøkkeløkter når formen er skikkelig bra igjen. 

Klemmer og heiarop ♡

Ann Kristine

Kjøp boka her